Aparcament Casernes

 Horaris
Les 24 hores del dia,
tots els dies de l’any.
Servei permanent 24 hores.

 

 Tarifes
0,0430 €/minut
Estança màxima: 9,50 €/dia

 Abonaments
Cotxe 24h: 67 €/mes
Cotxe Nit 20h-10h: 50,00 €/mes
Cotxe Diürn 8h-16h (dill a div): 40,00 €/mes
Moto 24h: 39,00 €/mes

 

Bonus

Més info

L’aparcament Casernes és un aparcament de 387 places de capacitat situat a la Plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú. Ubicació GPS.

 

En funcionament des del Juny de 2007, aquest aparcament està dotat de tots els sistemes tecnològics i de seguretat més moderns del mercat, com per exemple la vigilància amb videocàmeres o el sistema plaça a plaça, el qual indica mitjançant leds verds o vermells les places lliures o ocupades de l’aparcament. Amb un total de 387 places per a cotxes, 3 per vehicles elèctrics, 6 per a persones amb mobilitat reduïda i 30 places per a motos, està situat a una ubicació immillorable.

 

Els accessos d’entrada i sortida de vehicles són separats, i hi ha dos accessos de vianants. Un d’ells és al costat nord-oest de la plaça de les Casernes (carrer de les Casernes), i l’altre al costat sud-oest (carrer d’Olesa de Bonesvalls), aquest últim amb ascensor.

 

L’horari de l’aparcament és les 24h. del dia tots els dies de l’any. El control de la instal·lació es fa directament per nostre personal des del punt de control de l’aparcament, i igualment es troben càmeres de vigilància als accessos.

 

L’aparcament és obert a abonats i a públic en general, mitjançant el sistema de rotació. Per aquests últims, el cobrament es fa en fraccions de minuts, de manera que l’usuari paga realment el temps que ha estat estacionat el seu vehicle.

 

Existeixen igualment diferents tipus d’abonaments, tant per a cotxes per a motos, diürns o nocturns.