Aparcaments Vilanova i la Geltrú – Empresa

Qui som

 

VNG aparcaments és una Societat Anònima Municipal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l’objecte social de construir, gestionar o explotar aparcaments en el subsòl i en superfície així com qualsevol activitat encaminada a la millora de la mobilitat, circulació, seguretat i disciplina viària i el transport.

 

En l’actualitat, VNG Aparcaments és titular de tres aparcaments a Vilanova i la Geltrú (Aparcaments Casernes, Charlie Rivel i Peixateria) i té la gestió del Aparcament de Renfe. D’altra banda, és titular de la concessió administrativa de la zona d’estacionament regulat de la ciutat.

 

En total doncs, VNG Aparcaments gestiona 2.087 places de zona blava i 2.100 places en aparcaments soterranis o en superfície.

 

A VNG Aparcaments tenim com a objectiu, essent una empresa pública, el donar la millor qualitat en els serveis que presta, tot tenint una funció social amb la seva plantilla i als municipis allà on opera. Per tot això, a part de gestionar els serveis ja esmentats, col·laborem de diferents formes amb altres municipis de Catalunya, tot realitzant serveis d’assessorament o estudis a diferents Ajuntaments i institucions ajudant a posar en marxa polítiques públiques dirigides a la millora de la mobilitat.

 

D’aquesta manera, dintre de les nostres actuacions també es té compte de forma important criteris de sostenibilitat i eficiència en el consum energètic, criteri que està present en totes les nostres instal·lacions i actuacions a la via pública.

 

Igualment, i dintre del nostre compromís social, cal esmentar que aproximadament un 15% de la nostra plantilla té algun tipus de discapacitat física o sensorial.

 

En aquesta pàgina web esperem transmetre-us tot allò que fem, i que pugueu fer ús dels nostres serveis d’una forma més còmode i fàcil des d’allà on vulgueu. No dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta o possible millora que ens vulgueu transmetre.